Tarieven

Tarieven en vergoedingen

De kunst van jongleren is niet het vangen van de ballen,
maar het op tijd loslatenTarieven

Onderwerp

Tijdsduur

Kosten

Intakegesprek, kind sessie, observatie in de klas

1 uur

€ 80,-


Voortgangsgesprek

½ uur

€ 40,-


Sessie MatriXcoaching

1 uur

€ 80,-


Workshop ‘Volle hoofden opruimen’

1 ½ - 2 uur (prijs per persoon, minimum aantal deelnemers 6)

€ 30,-


Workshop ‘Straal je schoonheid uit’

2 ½ uur (prijs per persoon, minimum aantal deelnemers 6)

€ 60,-


Sessie ‘Alle Sterren van de Hemel’

1 ½ - 2 uur (prijs voor de hele groep)

€ 110,-


Groepstraining ‘Batach’

intake, 7 sessies, materiaal en telefonisch contact

€ 345,-


Groepstraining ‘Adoptie & Co’

telefonische intake, 4 sessies, materiaal en telefonisch contact

€ 150,-

Groepstraining 'Ik leer leren'

5 sessies van 1 ½ uur , inclusief boek (prijs per persoon)

€182,50De kosten dienen via de rekening overgemaakt te worden, tenzij de sessies door Jeugdzorg worden vergoed. Je ontvangt hiervoor een factuur.

Wil je een schriftelijk verslag, bijvoorbeeld voor school, dan wordt dit naar rato van de tijdsbesteding tegen het uurtarief van € 80,- berekend. Ook hiervoor ontvang je een factuur.

Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW. Bij locaties buiten Apeldoorn worden er reiskosten in rekening gebracht. 

Vergoedingen

Ik ben geregistreerd counsellor bij de gemeente Apeldoorn, Brummen, Epe, Hattem, Heerde, Lochem, Voorst en Zutphen en heb een raamovereenkomst met hen. Hierdoor worden mijn sessies voor kinderen tot 18 jaar uit deze gemeenten volledig vergoed.

Ik ben lid van de Algemene Beroepsvereniging voor Counseling (AbvC, lidcode 117775) en beschik over een AGB-code (90-047802). Op de website van ABvC (
https://www.abvc.nl/vergoedingenlijst/) vind je een overzicht van de zorgverzekeraars die counseling geheel of gedeeltelijk vergoeden. Ik raad je aan om persoonlijk contact op te nemen met je verzekeringsmaatschappij om na te gaan of je in aanmerking komt voor vergoedingen. Of je voor een vergoeding in aanmerking komt, hangt namelijk af van verschillende factoren, bijvoorbeeld welke polis je hebt en bij wie je verzekerd bent. 

Kom je niet in aanmerking voor vergoeding dan kan je de kosten van de coaching bij je belastingaangifte opvoeren als buitengewone uitgaven voor ziektekosten.

Annuleren afspraak

Een afspraak dien je minimaal 24 uur van tevoren telefonisch af te zeggen, anders wordt het volledige tarief voor de afspraak in rekening gebracht.

Caleidoscoop Praktijk voor kindercoaching, rouwverwerking en Matrixcoaching, Apeldoorn, 06-29467432, contact@caleidoscoop.info