Groepen

Groepstrainingen en workshops

Alles zelf doen is optellen, samenwerken is vermenigvuldigen
(auteur onbekend)Groepstraining 'Batach'

De groepstraining ‘Batach’ is bedoeld voor kinderen die te maken hebben of hebben gehad met ziekte of overlijden van een gezinslid, familielid, vriendje of vriendinnetje. We hebben drie leeftijdsgroepen: kinderen tussen 6-8 jaar, 9-11 jaar en 12-16 jaar. Met behulp van deze groepstraining ‘Batach’ willen we kinderen helpen om hun innerlijke krachten zoals zelfvertrouwen, onbezorgdheid, hoop en vertrouwen te gebruiken met als doel: het leren omgaan met ziekte in hun omgeving. ‘Batach’ geef ik samen met Ceciel Fijman, ook kindercoach in Apeldoorn.

Groepstraining 'Adoptie & Co'

Deze groepstraining is bedoeld voor kinderen van 12-16 jaar die geadopteerd zijn. ‘Adoptie & Co’ leert ze vol zelfvertrouwen in het leven te staan en op zoek te gaan naar zichzelf waarbij ze hun emoties met lotgenoten kunnen delen. ‘Adoptie & Co’ geef ik samen met Ceciel Fijman, ook kindercoach in Apeldoorn.

Groepstraining ’Ik leer leren'

Leren is complex. Ondanks hun inzet valt het leren veel kinderen in de brugklas tegen. Voor deze jongens en meiden is het belangrijk dat zij leren hoe te leren. De 'Ik leer leren' training biedt slimme handvatten voor makkelijker en efficiënter leren. Tijdens de training ontdekken kinderen alles over leren, hun eigen manier van leren, plannen en organiseren, faalangst overwinnen, concentreren en motiveren. De training wordt gegeven in groepjes van 4 tot 8 kinderen en bestaat uit 5 bijeenkomsten van 1,5 uur. Iedere bijeenkomst heeft een eigen thema en kent een vaste structuur. Samen ontdekken de kinderen met mij als gecertificeerde 'Ik leer leren' trainer hun persoonlijke leerstrategie. Iedere bijeenkomst wordt afgesloten met een eigen leerplan met helpende acties. Zo wordt leren niet alleen gemakkelijker, maar ook leuker.
Kijk voor meer informatie op http://www.ikleerleren.nl/voor-wie.

Workshop ‘Volle Hoofden Opruimen’

We leven in een hectische wereld met veel afspraken en veel kennis en andere zaken die we moeten onthouden. Regelmatig horen we elkaar zeggen: "Mijn hoofd loopt over” of "Mijn hoofd zit zo vol”.
Met behulp van MatriXcoaching leer je in deze workshop je hoofd op te ruimen en waar nodig leeg te maken. Deze workshop kan in mijn praktijkruimte gegeven worden, Apeldoorn, Gelderland. (minimaal 4, maximaal 6 deelnemers) of op een door jou te bepalen locatie (groepsgrootte in overleg). Bij een minimale groepsgrootte van 7 personen geldt dat de gastheer/gastvrouw gratis mag deelnemen aan de workshop. De workshop duurt anderhalf tot twee uur.

Workshop ‘Straal je schoonheid uit!’

In deze workshop leer je je hoofd op te ruimen, je gezicht te reinigen, krijg je tips om vol zelfvertrouwen in het leven te staan en krijg je beauty & health adviezen. Deze workshop kan in mijn praktijkruimte gegeven worden, Apeldoorn, Gelderland. (minimaal 4, maximaal 6 deelnemers) of op een door jou te bepalen locatie (groepsgrootte in overleg). ‘Straal je schoonheid uit!’ geef ik samen met Daisy van der Wiel (Health en Beauty deskundige).


Aanmelden training/workshop

Heb je meer informatie nodig of wil je je (kind) aanmelden voor een training of workshop? Neem contact met me op via het contactformulier

Caleidoscoop Praktijk voor kindercoaching, rouwverwerking en Matrixcoaching, Apeldoorn, 06-29467432, contact@caleidoscoop.info