MatriXcoaching

MatriXcoaching

Aan de buitenkant kan je niet zien wat er van binnen zit
(uitspraak van Ingrid Stoop)


Wat is MatriXcoaching?

Het doel van MatriXcoaching is je bewust te laten worden van jouw strategie (leerstrategie en strategie voor het omgaan met emoties) en je bewust zelf veranderingen aan te laten brengen in je strategie. Voorbeelden hiervan zijn:

 

  • Het overvolle hoofd ‘opruimen’ door onbelangrijke dingen te verwijderen of een andere plek te geven en orde en structuur aan te brengen in de manier waarop je informatie opslaat.
  • Foute informatie uit je hoofd halen of uitwissen om plaats te maken voor goede informatie (denk bijvoorbeeld aan spellingsfouten). Hierdoor kunnen spellingsproblemen, taalproblemen en rekenproblemen verbeteren.
  • Het alfabet, het honderdveld, de tafels, de dagen van de week en de maanden van het jaar goed automatiseren, waardoor onder andere spelling en rekenen verbeteren.
  • Emoties die belemmerend werken (angsten, boosheid, pijn, citostress en dergelijke) zelf leren neutraliseren. 

Werkwijze MatriXcoaching

Je krijgt via de E-mail een intakeformulier toegestuurd dat je ingevuld aan mij terug mailt voordat we met de eerste sessie starten. In de eerste sessie gaan we meteen aan de slag met de MatriXcoaching.

Er volgt in ieder geval een tweede sessie na twee weken en een derde sessie na twee maanden.

Aanmelden MatriXcoaching

Heb je meer informatie nodig of wil je je (kind) aanmelden voor Matrixcoaching? Neem contact met me op via het contactformulier.

Bereikbaarheid

De praktijk is bereikbaar met de bus via lijn 5, 15 en 17. Rondom de praktijk is er volop parkeergelegenheid (voor het gebouw, in de straat en rechts naast het gebouw rij je richting een grote parkeerplaats).

 


Caleidoscoop Praktijk voor kindercoaching, rouwverwerking en Matrixcoaching, Apeldoorn, 06-29467432, contact@caleidoscoop.info